Anticonceptie vragenlijst van Rutgers

Voor anticonceptie advies kunt u een afspraak maken bij de huisarts of de vrouwenspreekuurondersteuner huisarts. Voor de afspraak kunt u deze vragenlijst invullen en meenemen. Zo kunt u duidelijk alvast uw eigen voorkeuren noteren en bespreken.

Klachtenformulier

Is er iets waar u niet tevreden over bent? Heeft u een klacht of opmerking? Dan zouden wij u willen vragen dit formulier in te vullen. Deze kunt u inleveren bij de assistente of e-mailen naar info@hapbodegraven.nl. Wij nemen dan, op de door u gewenste manier,
contact met u op.

SOA-vragenlijst

De vragenlijst over seksueel overdraagbare aandoeningen is opgesteld aan de hand van de richtlijnen van het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG). De vragenlijst is bedoeld om uw seksuele gedrag in kaart te brengen. Hiermee kunnen we een testadvies maken, zodat we de juiste test, op de juiste plek en juiste moment kunnen afnemen. Het is daarom belangrijk de vragen zorgvuldig te lezen en naar waarheid in te vullen. Bij onduidelijkheden kunt u de assistente om uitleg vragen.
Deze vragenlijst is bedoeld voor patiƫnten die bij ons zijn ingeschreven en die via de assistente of huisarts het advies hebben gekregen om deze lijst in te vullen. Indien u nog geen contact heeft gehad met de praktijk wilt u dan even bellen met de assistente?